Szwajcarski chleb rustykalny

Szwajcarski chleb rustykalny

4.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
2 sztuki

Υλικά

Zaczyn typu poolish (dzień 1.)
  • 150 g wody
  • 150 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750
  • 1 mały kawałek drożdży świeżych wielkości ziarna grochu (1 g)
Prażenie mąki
  • 100 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • 200 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 270 g wody
  • 50 g mąki pszennej pełnoziarnistej (patrz wskazówka)
  • olej do natłuszczenia
  • 2 łyżeczki soli
  • 5 g drożdży świeżych
  • 5 - 10 kostek lodu lub ½ szklanki wody

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 913 kcal / 3820 kJ
Πρωτεΐνη 30.8 g
Λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 183.5 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 2341.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων