Szwajcarski chleb rustykalny

Szwajcarski chleb rustykalny

4.9 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
2 sztuki

Υλικά

Zaczyn typu poolish (dzień 1.)
  • wody
    150 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    150 g
  • drożdży świeżych wielkości ziarna grochu (1 g)
    1 mały kawałek
Prażenie mąki
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    100 g
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    200 g
  • wody
    270 g
  • mąki pszennej pełnoziarnistej (patrz wskazówka)
    50 g
  • olej do natłuszczenia
  • soli
    2 łyżeczki
  • drożdży świeżych
    5 g
  • kostek lodu lub ½ szklanki wody
    5 - 10

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 913 kcal / 3820 kJ
Πρωτεΐνη 30.8 g
Λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 183.5 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 2341.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων