Chleb bezglutenowy na zakwasie owsiano-ryżowym

Chleb bezglutenowy na zakwasie owsiano-ryżowym

4.8 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 20 λεπτ.
26 kromek

Υλικά

Zaczyn owsiano-ryżowy (dzień 1.)
  • wody
    170 g
  • mąki owsianej bezglutenowej
    85 g
  • mąki ryżowej, białej
    85 g
  • bezglutenowego zakwasu owsiano-ryżowego
    15 - 30 g
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • oleju
    20 g
  • wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
    350 g
  • drożdży świeżych (προαιρετικό πεδίο) pokruszonych
    5 g
    ½ łyżeczki suchych drożdży, pokruszonych
  • cukru
    2 łyżeczki
  • mąki ryżowej
    90 g
  • mąki gryczanej
    120 g
  • mąki owsianej bezglutenowej
    60 g
  • skrobi z tapioki
    60 g
  • łusek babki jajowatej, mielonych (patrz wskazówka)
    20 g
    20 g łusek babki płesznik (psyllium), (patrz wskazówka)
  • soli
    2 łyżeczki
  • ziarna sezamu, białego (προαιρετικό πεδίο) do posypania
  • kostek lodu lub ½ szklanki wody
    10

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 80.4 kcal / 336.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.9 g
Λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 15.2 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 149.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων