Chleb litewski na miodzie

Chleb litewski na miodzie

4.5 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ.
20 kromek

Υλικά

Zaczyn żytni dwufazowy (dzień 1. rano)
  • wody
    120 g
  • mąki żytniej razowej
    120 g
  • żytniego zakwasu chlebowego
    15 - 30 g
Zaczyn żytni dwufazowy (dzień 1. wieczór)
  • mąki żytniej razowej
    200 g
  • wody
    200 g
Ciasto właściwe (dzień 2. rano)
  • kminku plus dodatkowa ilość do posypania
    1 łyżka
  • mąki żytniej razowej
    100 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    120 g
  • wody
    100 g
  • miodu, płynnego najlepiej gryczanego
    50 g
  • ekstraktu słodowego w proszku
    2 łyżeczki
    2 łyżeczki melasy
  • soli
    2 łyżeczki

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 105.8 kcal / 442.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 0.5 g
Υδατάνθρακες 22.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 235 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων