Chleb turecki z rodzynkami (żulik)

Chleb turecki z rodzynkami (żulik)

4.9 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
26 kromek

Υλικά

  • mleka plus dodatkowo 3 łyżki do posmarowania (patrz wariant)
    330 g
  • masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    40 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    20 g
    2 łyżeczki suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • miodu, płynnego
    80 g
    80 g melasy, z chleba świętojańskiego
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    10 g
  • mąki pszennej typu 450-550, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    500 g
  • kawy zbożowej, rozpuszczalnej
    15 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • rodzynek
    100 g
  • jajko
    1

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 118.4 kcal / 495.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 144.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων