Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Fermented Red Cabbage
-
coarse salt flakes10 g
-
red cabbage300 g
-
red wine200 g
-
sherry vinegar100 g
-
sumac1 pinch
-
black peppercorns2
-
star anise¼ piece
-
clove1
-
dried bay leaf1
Celeriac Purée
-
celeriac peeled, diced260 g
-
whole milk130 g
-
double cream130 g
-
fine sea salt5 g
Roasted Duck Breast
-
water3300 g
-
fine sea salt150 g
-
duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)2
Finalisation
-
beetroot juice70 g
-
cornflour10 g
-
water10 g
-
unsalted butter diced, cold60 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
6216.8 mg
Πρωτεΐνη
82.9 g
Θερμίδες
7665.1 kJ /
1832 kcal
Λιπαρά
117.3 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
67.9 g
Υδατάνθρακες
78.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Fajitas
1ωρ.
Beef Madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1ωρ. 25 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 λεπτ.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 λεπτ.
Black Pudding Scotch Eggs
50 λεπτ.
Traditional Austrian Beef Goulash
4ωρ.
Raised Game Pie
24ωρ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Herby Steaks with French Potato Salad
45 λεπτ.
Beef Teriyaki with Rice
1ωρ. 50 λεπτ.