Spätzlis à la grisonne

Spätzlis à la grisonne

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 100 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
  • 250 g de farine de sarrasin
  • 150 g de farine blanche
  • 100 g d'eau
  • 100 g de lait
  • 4 œufs
  • 1 c. à café de sel
Le chou frisé
  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g de beurre
  • 300 g de chou frisé en lanières (1 cm)
  • ¾ de c. à café de sel
  • 250 g demi-crème, 25% de matières grasses
  • 3 l eau
  • 1 c. à soupe de sel
  • 150 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 47 g
Θερμίδες 3623 kJ / 869 kcal
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων