
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pannekaker med squash, mais og ricotta
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
10 stykker
Υλικά
Ricotta
-
melk1500 g
-
hvit eddik40 g
-
salt¼ ts
Pancakes
-
squash delt i biter310 g
-
vårløk kun den hvite delen, delt i biter1
-
smør, usaltet i terninger, pluss 5 ts ekstra til steking40 g
-
selvhevende mel170 g
-
kjernemelk200 g
-
egg, medium2
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
ferske sukkermaiskjerner130 g
-
smør, usaltet til steking5 ts
Διατροφή ανά 10 stykker
Θερμίδες
273 kcal /
1149 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Australsk brunsj
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHavregrøt med bacon, purre og dadler
30 λεπτ.
Havregrøt med tomat og basilikum
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med avokado og egg
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med yoghurt og bær
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med sjokolade og pære
Καμία βαθμολογία
Chiapudding med appelsin og mango
Καμία βαθμολογία
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Καμία βαθμολογία
Veganske frokostpølser
Καμία βαθμολογία
Vegansk eggerøre
Καμία βαθμολογία
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Καμία βαθμολογία
Bakte bønner
Καμία βαθμολογία
Hverdagsproteinshake
Καμία βαθμολογία