
Συσκευές & Αξεσουάρ
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
255.7 kcal /
1069.8 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
15.9 g
Υδατάνθρακες
25.2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.2 g
Νάτριο
36.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

French cuisine: Desserts
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
Chocolate mousse
1ωρ. 10 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 λεπτ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Mini apple crumble cakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Polish crêpes
3ωρ. 35 λεπτ.