
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane alla zucca e mandorle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
20 fette
Υλικά
-
650 g di acqua
-
300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
-
5 g di lievito di birra fresco
-
100 g farina tipo 2
-
15 g di zucchero
-
450 g di farina tipo 00 + q.b.
-
50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
75 g di mandorle pelate
-
15 g di sale + q.b.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 fetta
Νάτριο
296 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
603.5 kJ /
144.3 kcal
Λιπαρά
4.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Voi...Noi...Bimby® - Gennaio 2023
35 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBottoncini al latte semidolci (TM6)
45 λεπτ.
Focaccia
6ωρ.
Panini al latte condensato
1ωρ. 15 λεπτ.
Panini al latte e cioccolato
3ωρ.
Panini napoletani
5ωρ. 20 λεπτ.
Panini al latte
4ωρ. 50 λεπτ.
Pane pugliese
29ωρ. 20 λεπτ.
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 λεπτ.
Pizzette rosse
4ωρ.
Tigelle
3ωρ. 50 λεπτ.
Il pane di Altamura
4ωρ.
Crescentine modenesi
11ωρ.