Rizoto s houbami a špenátem

Rizoto s houbami a špenátem

4.6 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • 50 gramů parmazánu na kousky (2 cm)
  • 750 gramů vody
  • 300 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 40 gramů šalotky na kousky (1 cm)
  • 30 gramů másla na kousky
  • 100 gramů špenátových listů, čerstvých
  • 320 gramů rýže na rizoto (např. Carnaroli, s dobou vaření 17–18 minut)
  • 60 gramů bílého vína
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • ½ - 1 čajová lžička soli podle chuti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porci

Νάτριο 560.4 mg
Πρωτεΐνη 12.7 g
Θερμίδες 1994.7 kJ / 476.8 kcal
Λιπαρά 14.9 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 70.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων