Rizoto s houbami a špenátem

Rizoto s houbami a špenátem

4.6 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • parmazánu na kousky (2 cm)
    50 gramů
  • vody
    750 gramů
  • hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
    300 gramů
  • olivového oleje
    20 gramů
  • šalotky na kousky (1 cm)
    40 gramů
  • másla na kousky
    30 gramů
  • špenátových listů, čerstvých
    100 gramů
  • rýže na rizoto (např. Carnaroli, s dobou vaření 17–18 minut)
    320 gramů
  • bílého vína
    60 gramů
  • zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
    1
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • soli podle chuti
    ½ - 1 čajová lžička

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 476.8 kcal / 1994.7 kJ
Πρωτεΐνη 12.7 g
Λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 70.1 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 560.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων