Spätzlis à la grisonne (2 portions)

Spätzlis à la grisonne (2 portions)

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • 50 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
  • 130 g de farine de sarrasin
  • 75 g de farine blanche
  • 50 g d'eau
  • 50 g de lait
  • 2 œufs
  • ½ c. à café de sel
Le chou frisé
  • 100 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 150 g de chou frisé en lanières (1 cm)
  • 1 pincée de sel
  • 10 g de beurre
  • 130 g de demi-crème, 25% de matières grasses
  • 3 l d'eau
  • 1 c. à soupe de sel
  • 75 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 47 g
Θερμίδες 3623 kJ / 869 kcal
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων