
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bakt spinat og feta sopp
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 porsjoner
Υλικά
-
parmesanost (προαιρετικό πεδίο) delt i biter(2 cm)50 g
-
brød (1 dag gammel), revet i biter2 skiver
-
spinatblad, fersk200 g
-
sitronskall ingen hvit marg (1 cm x 5 cm)2 stykke
-
løk delt i 4120 g
-
bacon trimmet, delt i biter140 g
-
"extra virgin" oliven olje20 g
-
feta ost delt i biter (1 cm)180 g
-
pinjekjerner ristet2 ss
-
muskatnøtt, malt⅛ ts
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
portobellosopp, fersk stilker fjernet6 - 8
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
227 kcal /
953 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Australsk brunsj
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHavregrøt med bacon, purre og dadler
30 λεπτ.
Havregrøt med tomat og basilikum
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med avokado og egg
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med yoghurt og bær
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med sjokolade og pære
Καμία βαθμολογία
Chiapudding med appelsin og mango
Καμία βαθμολογία
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Καμία βαθμολογία
Veganske frokostpølser
Καμία βαθμολογία
Vegansk eggerøre
Καμία βαθμολογία
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Καμία βαθμολογία
Bakte bønner
Καμία βαθμολογία
Hverdagsproteinshake
Καμία βαθμολογία