Ciasto bananowe z Varomy z polewą toffi

Ciasto bananowe z Varomy z polewą toffi

3.1 214 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porcji

Υλικά

Ciasto bananowe z Varomy
  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    60 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    280 g
  • banany, dojrzałe (200-250 g), pokrojone na kawałki
    2
  • mleka
    170 g
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    80 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    10 g
  • jajko
    1
  • proszku do pieczenia
    2 łyżeczki
  • cynamonu, mielonego
    1 łyżeczka
  • soli
    1 szczypta
  • wody
    1000 g
Polewa toffi
  • mleka
    250 g
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    85 g
  • sody oczyszczonej
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 329.8 kcal / 1379.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 8.9 g
Υδατάνθρακες 57.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 196.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων