
Συσκευές & Αξεσουάρ
Endivien-Stampf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Speckwürfel125 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)800 g
-
Endiviensalat in Streifen (1-2 cm)150 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Milch200 g
-
Senf1 TL
-
Pfeffer2 - 3 Prisen
-
Muskat2 - 3 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1325 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
1825 kJ /
436 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2ωρ. 15 λεπτ.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1ωρ.
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 λεπτ.
Veganer Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Caprese-Omelette
30 λεπτ.
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 λεπτ.
Bolognese-Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1ωρ. 15 λεπτ.
Omelette-Burger
40 λεπτ.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1ωρ.
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 λεπτ.
Kürbis-Süßkartoffel-Auflauf
1ωρ. 40 λεπτ.