
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken75 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Rosenkohl geputzt800 g
-
Kartoffeln festkochend, in mundgerechten Stücken750 g
-
Sahne100 g
-
Mehl30 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Muskat2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1206 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1749 kJ /
418 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
58 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2ωρ. 15 λεπτ.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1ωρ.
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 λεπτ.
Veganer Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Caprese-Omelette
30 λεπτ.
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 λεπτ.
Bolognese-Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1ωρ. 15 λεπτ.
Omelette-Burger
40 λεπτ.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1ωρ.
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 λεπτ.
Kürbis-Süßkartoffel-Auflauf
1ωρ. 40 λεπτ.