
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken75 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Rosenkohl geputzt800 g
-
Kartoffeln festkochend, in mundgerechten Stücken750 g
-
Sahne100 g
-
Mehl30 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Muskat2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
418 kcal /
1749 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
58 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1206 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 λεπτ.
Endivien-Stampf
35 λεπτ.
Spinat-Walnuss-Risotto
35 λεπτ.
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Pappardelle in Pfefferbutter
20 λεπτ.
Linsotto mit Speck und Pilzen
50 λεπτ.
Gnocchi Tricolore
30 λεπτ.
Tomatenstrudel mit Reis
45 λεπτ.
Kartoffel-Spinat-Gratin
1ωρ. 30 λεπτ.
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50 λεπτ.
Risotto for One
35 λεπτ.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1ωρ. 50 λεπτ.