Ciabatta

Ciabatta

4.0 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
2 Stück

Υλικά

Weizensauerteig
  • Wasser, heiß
    1000 g
  • Wasser lauwarm
    150 g
  • Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    260 g
  • frische Hefe (siehe Tipp)
    5 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    400 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Wasser, heiß
    1000 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 1017 kcal / 4255 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 203 g
Φυτικές ίνες 7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 2420 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων