
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ciabatta
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
Weizensauerteig
-
Wasser, heiß1000 g
-
Wasser lauwarm150 g
-
Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)15 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700150 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten260 g
-
frische Hefe (siehe Tipp)5 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700400 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Wasser, heiß1000 g
-
Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
2420 mg
Πρωτεΐνη
35 g
Θερμίδες
4255 kJ /
1017 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
203 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDinkel-Quark-Brötchen
45 λεπτ.
Softes Sandwichbrot
3ωρ. 30 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Low-Carb-Brötchen
1ωρ.
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Softe Frühstücksbrötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Saatenbrot
2ωρ.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1ωρ. 10 λεπτ.
Landbrot Backhausart
1ωρ. 40 λεπτ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3ωρ.