Ciasto Pani Walewska

Ciasto Pani Walewska

4.8 1.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 porcji

Υλικά

Budyń do kremu
  • mleka w temp, pokojowej
    500 g
  • żółtka
    2
  • cukru
    60 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru waniliowego
  • mąki pszennej
    60 g
  • skrobi ziemniaczanej
    45 g
Kruche blaty z bezą
  • orzechów włoskich, łuskanych
    80 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    350 g
  • cukru pudru
    50 g
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    200 g
  • żółtka
    4
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • soli
    2 szczypty
  • dżemu z czarnej porzeczki kwaśnego
    250 g
    250 g powideł śliwkowych, niskosłodzonych
  • białek
    6
  • cukru
    230 g
  • skrobi ziemniaczanej
    1 łyżeczka
Krem budyniowy i przełożenie
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    200 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 384.7 kcal / 1609.5 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 45.9 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 54.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων