Choux craquelins au gianduja

Choux craquelins au gianduja

4.7 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ.
6 portions

Υλικά

Réalisation de la ganache montée gianduja (la veille)
  • 180 g de chocolat gianduja
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. très froide
Réalisation des craquelins
  • 40 g de farine
  • 50 g de cassonade
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 8 g de cacao en poudre non sucré
Réalisation de la pâte à choux
  • 65 g d'eau
  • 60 g de lait
  • 60 g de beurre en morceaux
  • 2 g de sel
  • 2 g de sucre en poudre
  • 80 g de farine de blé T45
  • 125 g d'œufs (2-3 œufs)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 624 kcal / 2591 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 39 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων