
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
4 doses
Υλικά
-
carne de vaca s/ osso cortada em pedaços650 g
-
água1400 g
-
sal grosso15 g
-
folha de louro1
-
salsa2 pés de
-
cenoura50 g
-
cebola50 g
-
aipo10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 dose
Νάτριο
1608.4 mg
Πρωτεΐνη
35.5 g
Θερμίδες
933.6 kJ /
223.2 kcal
Λιπαρά
7.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Top TM6 - Receitas à Volta do Mundo
11 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35 λεπτ.
Bifinhos rápidos
25 λεπτ.
Nuggets com batatas "fritas"
1ωρ. 15 λεπτ.
Massa com carne guisada
10ωρ.
Almôndegas de porco
1ωρ. 30 λεπτ.
Guisado cremoso de frango e mostarda
40 λεπτ.
Almôndegas com legumes
20 λεπτ.
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1ωρ.
Empadão de couve-flor
1ωρ. 35 λεπτ.
Zoodles à Carbonara
40 λεπτ.
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8ωρ. 30 λεπτ.
Lasanha de curgete
2ωρ. 15 λεπτ.