
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour (starch)1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
250 kcal /
1047 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken garam masala
50min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Nessuna valutazione
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min