Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (προαιρετικό πεδίο)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1047 kJ /
250 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
45 λεπτ.
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
Καμία βαθμολογία
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and pepper souvlaki with rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad
40 λεπτ.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7ωρ. 20 λεπτ.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1ωρ. 40 λεπτ.