Trippa alla romana

Trippa alla romana

4.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di cipolla in quarti
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    50 g
  • spicchio di aglio
    ½
  • di peperoncino rosso piccante
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di guanciale a cubetti
    70 g
  • di trippa precotta, a listarelle (2 cm) (vedere consigli e varianti)
    800 g
  • di vino bianco
    80 g
  • di pomodori pelati a pezzi
    350 g
  • di acqua
    100 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino
  • di menta fresca
    10 foglioline

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 441.3 kcal / 1846.3 kJ
Πρωτεΐνη 41.2 g
Λιπαρά 28.1 g
Υδατάνθρακες 6.2 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 722.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων