Συσκευές & Αξεσουάρ
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
couscous160 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (προαιρετικό πεδίο) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (προαιρετικό πεδίο)4 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1962.2 mg
Πρωτεΐνη
16.8 g
Θερμίδες
1757.3 kJ /
420 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
35.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 Min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 Std. 35 Min
Leftover Roast Patties with Egg
45 Min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min