Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions

Υλικά

  • lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
    2
  • fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
    600 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
    800 g
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    75 g
  • dried herbes de Provence homemade (see tip)
    2 tsp
  • water
    1600 g
  • vinegar (see tip)
    1 tsp
  • xanthan gum (προαιρετικό πεδίο) (see tip)
    ⅛ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 776.6 kcal / 3249.3 kJ
Πρωτεΐνη 26.2 g
Λιπαρά 55.8 g
Υδατάνθρακες 44.5 g
Φυτικές ίνες 9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 25.5 g
Νάτριο 759 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων