
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (προαιρετικό πεδίο) (see tip)⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
759 mg
Πρωτεΐνη
26.2 g
Θερμίδες
3249.3 kJ /
776.6 kcal
Λιπαρά
55.8 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.5 g
Υδατάνθρακες
44.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Spicy Pulled Beef
8 godz. 10 min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Curry Noodles with Pork
45 min