
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (προαιρετικό πεδίο) (see tip)⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
776.6 kcal /
3249.3 kJ
Πρωτεΐνη
26.2 g
Λιπαρά
55.8 g
Υδατάνθρακες
44.5 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.5 g
Νάτριο
759 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Keine Bewertungen
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Lamb Kebobs
3 Std.
Chicken Étouffée
45 Min