Συσκευές & Αξεσουάρ
Gedeostæg med brøndkarse og rødbeder
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
Rødbeder
-
kogte rødbeder i tern (5 mm)80 g
-
salt2 knivspidser
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
balsamico1 spsk
Gedeostæg
-
mandler, flager40 g
-
gedeost, alle slags270 g
-
olivenolie2 spsk
Rede af brøndkarse
-
basilikumblade50 g
-
mandler, med skind røget40 g
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)50 g
-
olivenolie50 g
-
fed hvidløg1
-
brøndkarse60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
22.2 g
Θερμίδες
2397 kJ /
573 kcal
Λιπαρά
52 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Alt til påske
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGrøntsagsfrittata
Καμία βαθμολογία
Små broccolitærter med bacon
Καμία βαθμολογία
Kødboller med romescosauce
Καμία βαθμολογία
Lun linsesalat med bær og spinat
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Avocadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Καμία βαθμολογία
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία