Zupfbrot Margherita

Zupfbrot Margherita

4.7 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 Portionen

Υλικά

Teig
  • Wasser
    240 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
Füllung
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
    140 g
  • Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Olivenöl
    20 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
    Scheiben
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 394.2 kcal / 1649.1 kJ
Πρωτεΐνη 17.2 g
Λιπαρά 14.6 g
Υδατάνθρακες 50.1 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 718.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων