
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pork Wellington
-
pork tenderloin (approx. 500 g)1
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter plus 1 Tbsp20 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
water20 g
-
puff pastry (see tip)320 g
-
breadcrumbs2 Tbsp
-
prosciutto12 slices
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
Champagne Sauce
-
whipping cream150 g
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
Champagne150 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
680.9 kcal /
2848.9 kJ
Πρωτεΐνη
34.2 g
Λιπαρά
42.3 g
Υδατάνθρακες
36.1 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Νάτριο
1523 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Beef and Bean Enchiladas
40 λεπτ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Sausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Chicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.