Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
698.1 mg
Πρωτεΐνη
34.7 g
Θερμίδες
1895.3 kJ /
453 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLayered Chicken Dinner
2ωρ.
Stuffed Crust Salami Pizza
1ωρ. 50 λεπτ.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26ωρ. 15 λεπτ.
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3ωρ. 20 λεπτ.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3ωρ. 10 λεπτ.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2ωρ.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1ωρ. 10 λεπτ.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1ωρ. 20 λεπτ.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2ωρ.
Beef and Ale Stew
2ωρ. 20 λεπτ.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2ωρ. 20 λεπτ.