
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
698.1 mg
Πρωτεΐνη
34.7 g
Θερμίδες
1895.3 kJ /
453 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Enchiladas
1ωρ.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1ωρ. 55 λεπτ.
Pork with Spinach Lentils
20 λεπτ.
Chicken and Cauliflower Curry
45 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry Noodles with Pork
45 λεπτ.