
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
453 kcal /
1895.3 kJ
Πρωτεΐνη
34.7 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Νάτριο
698.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCouscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
One-pot Moussaka
30 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 λεπτ.
Chicken in Yoghurt
1ωρ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Chicken Tikka Flatbreads
45 λεπτ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 λεπτ.
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1ωρ. 55 λεπτ.