
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
453 kcal /
1895.3 kJ
Πρωτεΐνη
34.7 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Νάτριο
698.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1ωρ. 5 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Καμία βαθμολογία
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1ωρ. 15 λεπτ.
Lamb Kebobs
3ωρ.
Chicken Étouffée
45 λεπτ.