Gnocchetti rossi

Gnocchetti rossi

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di acqua
    1000 g
  • di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
    600 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uovo (da 60 g circa)
    1
  • di concentrato di pomodoro
    100 g
  • di sale a piacere
    10 g
  • olio extravergine di oliva a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 515.6 kcal / 2157.3 kJ
Πρωτεΐνη 21.9 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 86.2 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 1402 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων