Bubur Jamur dan Seafood

Bubur Jamur dan Seafood

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porsi

Υλικά

  • bawang putih
    15 g
  • minyak sayur
    10 g
  • jamur campur segar potong menjadi beberapa bagian
    150 g
  • air
    500 g
  • nasi putih matang
    200 g
  • wortel kupas dan potong dadu (sekitar 1 cm)
    100 g
  • garam
    ½ sdt
  • gula
    ⅛ sdt
  • udang kupas mentah potong-potong (sekitar 2 cm)
    30 g
  • kerang segar, dibersihkan
    60 g
  • cumi-cumi buang bagian dalam, cuci bersih, potong-potong (sekitar 2 cm)
    50 g
  • bubuk lada putih
    ¼ sdt
  • seledri (Chinese celery) ambil batangnya, cincang
    20 g

Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 323 kcal / 1351.4 kJ
Πρωτεΐνη 15.6 g
Λιπαρά 6.3 g
Υδατάνθρακες 52.8 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4191 g
Νάτριο 594.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων