
Συσκευές & Αξεσουάρ
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
523.5 kcal /
2190.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
100.7 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Νάτριο
311.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango and turmeric sorbet
10 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24ωρ. 30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Lemon coconut bliss balls
40 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Koeksisters
1ωρ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Portuguese-style custard tarts
40 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.