
Συσκευές & Αξεσουάρ
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
523.5 kcal /
2190.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
100.7 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Νάτριο
311.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2 h 15 min
Traditional crème brûlée
25 h
Yoyo slice
2 h 30 min
Easy marshmallows
4 h 25 min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 h
Tiramisu
5 h 20 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 h 20 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 h 5 min
Gluten free carrot and almond cake
2 h 30 min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 h 45 min
Mixed berry pavlova stack
5 h 30 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min