
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
611.9 kcal /
2560.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.1 g
Λιπαρά
30.2 g
Υδατάνθρακες
80.2 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.9 g
Νάτριο
52.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango and turmeric sorbet
10 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24ωρ. 30 λεπτ.
Carrot halwa
1ωρ. 5 λεπτ.
Lemon coconut bliss balls
40 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Koeksisters
1ωρ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
White chocolate fudge
3ωρ. 10 λεπτ.
Portuguese-style custard tarts
40 λεπτ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.