Pain plissé margherita

Pain plissé margherita

4.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
8 portions

Υλικά

La pâte
  • d'eau
    240 g
  • de levure (env. 20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine blanche et un peu plus pour fariner
    400 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
La garniture
  • gousse d'ail
    1
  • de tomates séchées à l'huile, égouttées
    140 g
  • de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de poivre
    4 pincées
  • de mozzarella (en bloc), partagée
    dans la longueur, en
    32 tranches
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 42.5 kcal / 179 kJ
Πρωτεΐνη 1.8 g
Λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων