Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme

Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme

4.4 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

Nudelteig
  • Hartweizengrieß
    250 g
  • Wasser
    125 g
  • Salz
    ¼ TL
Burrata-Creme
  • Burrata abgetropft
    200 g
  • Trüffelöl
    50 g
  • Salz (siehe Tipp)
    ½ - ¾ TL
  • Pfeffer
    3 - 4 Prisen
Agnolotti-Füllung
  • Pinienkerne
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Schalotten halbiert
    35 g
  • Trüffelsauce (z. B. Salsa Tartufata)
    40 g
  • Ricotta
    150 g
  • Limettenschale
    ¼ TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
Fertigstellung
  • Wasser zum Kochen
  • Salz zum Kochen
  • Hartweizengrieß zum Bearbeiten
  • Eigelb verquirlt
    2
  • Feldsalat zum Garnieren
    20 g
  • Trüffel, frisch (προαιρετικό πεδίο) gehobelt, zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 1473 kcal / 6165 kJ
Πρωτεΐνη 64 g
Λιπαρά 96 g
Υδατάνθρακες 101 g
Φυτικές ίνες 18 g
Κορεσμένα λιπαρά 29 g
Νάτριο 2747 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων