Tallarines fresco con hongos porcini

Tallarines fresco con hongos porcini

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porciones

Υλικά

Masa para pasta
  • 300 g de harina de trigo
  • 3 huevo
  • 1 cda aceite de oliva
  • 1 cdita sal
  • harina de trigo
Salsa de hongos porcini
  • 2 ramitas de perejil sólo las hojas
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 150 - 200 g de hongos porcini frescos en rebanadas
    50 g de hongos porcini deshidratados, en rebanadas
  • 1 ½ cdita sal
  • 1200 g de agua
  • 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida

Διατροφή ανά 4 porciones

Θερμίδες 558 kcal / 2337 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 76 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων