Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce

Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce

4.1 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

Panna Cotta
  • weiße Gelatine
    4 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Marzipanrohmasse in Stücken
    100 g
  • Milch
    360 g
  • Zucker
    40 g
  • Salz
    1 Prise
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    240 g
Maracuja-Sauce
  • Maracuja-Nektar
    400 g
  • Vanillepuddingpulver
    20 g
  • Minze (προαιρετικό πεδίο) abgezupft, zum Garnieren
    2 Stängel

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 263 kcal / 1099 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 70 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων