Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜紫米韓式飯捲
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份
Υλικά
事前準備
-
紫糯米30 克
-
水200 克
滷香菇
-
水100 克
-
新鮮香菇 去蒂,切片(約0.5公分)200 克
-
醬油30 克
-
味醂25 克
-
糖10 克
紫米飯和蛋皮
-
米200 克
-
蛋2 顆
-
水1000 克
-
鹽1 茶匙
-
小黃瓜 切絲300 克
-
韓國麻油 多備一些抹油用5 茶匙
-
韓式泡菜 切塊,擠乾水分200 克
-
海苔片4 張
-
白芝麻1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1337.8 mg
Πρωτεΐνη
10.7 g
Θερμίδες
1536.7 kJ /
367.3 kcal
Λιπαρά
9.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
58.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
世界的捲餅
15 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
探索無麩質
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
每季都是健康季節
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν