Handbrot mit Schinken und Käse

Handbrot mit Schinken und Käse

4.8 72 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 30 λεπτ.
1000 g

Υλικά

Poolish
  • Dinkelmehl Type 630
    120 g
  • Wasser
    150 g
  • frische Hefe erbsengroß
    1 g
Brotteig und Fertigstellung
  • Weizenmehl Type 550
    500 g
  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen und Benetzen
    250 g
  • Salz
    10 - 12 g
  • frische Hefe zerbröselt
    5 - 6 g
  • Zucker (προαιρετικό πεδίο)
    5 g
  • Bergkäse in Stücken
    75 g
    75 g Gouda, in Stücken
  • Cheddar in Stücken
    75 g
    75 g Emmentaler, in Stücken
  • Schinkenspeck, gewürfelt (5 mm)
    80 g
  • Wasser zum Benetzen
  • Schmand zum Servieren
    250 g
  • Schnittlauch (προαιρετικό πεδίο) in feinen Röllchen, zum Servieren
    1 Bund

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 317 kcal / 1328 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 580 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων