
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and ginger paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 25 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 800 g
Νάτριο
19.8 mg
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Λιπαρά
1.1 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
624 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Quick béchamel sauce
15 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Chilli lime sauce
5 λεπτ.
Smalec (pork rillettes)
3ωρ. 10 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Hoi sin sauce
15 λεπτ.
Date and tamarind chutney
8ωρ. 50 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.