
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear and ginger paste
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 25 λεπτ.
800 g
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Διατροφή ανά 800 g
Θερμίδες
2443.7 kcal /
10224.4 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
624 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
19.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional cocktail sauce
5 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Smoked salmon mousse
5 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Muhamara dip
30 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Asian dipping sauce
25 λεπτ.