
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paris–Brest with praline cream
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
12 portions
Υλικά
Custard
-
milk400 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
egg yolks4
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
cornflour50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Choux pastry
-
water70 g
-
milk70 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
sea salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour150 g
-
eggs 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash4
-
flaked almonds2 tbsp
Hazelnut praline paste
-
hazelnuts, without skin toasted220 g
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
white vinegar50 g
Assembly
-
unsalted butter softened, cut into pieces100 g
-
icing sugar to dust
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
97.5 mg
Πρωτεΐνη
8.7 g
Θερμίδες
2170.7 kJ /
518.8 kcal
Λιπαρά
35.2 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
44.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7ωρ. 5 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12ωρ. 20 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Panforte
1ωρ. 30 λεπτ.
Fruity dream
10 λεπτ.
Coconut matcha panna cotta
3ωρ. 50 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2ωρ. 40 λεπτ.
Orange and passionfruit Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.