
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Bread with Olives
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
159.7 kcal /
668.2 kJ
Πρωτεΐνη
4.6 g
Λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
25.8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
236 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Artisan Bread
8 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Breads - Thermomix® Sensor
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArtichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.
Rustic Bread
2ωρ.
Gluten Free Dinner Rolls
1ωρ. 55 λεπτ.
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sandwich bread
3ωρ.
Five-seed bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten-Free Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Sandwich Bread
3ωρ.