Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Bread with Olives
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
236 mg
Πρωτεΐνη
4.6 g
Θερμίδες
668.2 kJ /
159.7 kcal
Λιπαρά
4.1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
25.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Artisan Bread
8 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Breads - Thermomix® Sensor
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCinnamon Rolls
3ωρ.
Pitta bread
2ωρ.
Folded Herb Bread
Καμία βαθμολογία
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Rustic Bread
2ωρ.
Focaccia
3ωρ.
Potato and Rosemary Focaccia
Καμία βαθμολογία
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple Nut Bread
Καμία βαθμολογία
Lemon Poppy Seed Loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Five seed bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.