
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Bread with Olives
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
236 mg
Πρωτεΐνη
4.6 g
Θερμίδες
668.2 kJ /
159.7 kcal
Λιπαρά
4.1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
25.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Artisan Bread
8 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

Breads - Thermomix® Sensor
10 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche
8ωρ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Folded Herb Bread
Καμία βαθμολογία
Quick Rise Basic Bread
Καμία βαθμολογία
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4ωρ. 40 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.