義式牛肝菌菇番紅花燉飯

義式牛肝菌菇番紅花燉飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 紅蔥頭
    1 顆
  • 奶油
    40 克
  • 義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
    320 克
  • 白酒
    50 克
  • 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
    700 克
  • 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
    150 克
  • 番紅花
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    40 克
  • 新鮮巴西利葉 裝飾用
    40 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 589 kcal / 2468 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 12.9 g
Υδατάνθρακες 92.7 g
Φυτικές ίνες 6.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων