
Συσκευές & Αξεσουάρ
義式牛肝菌菇番紅花燉飯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
紅蔥頭1 顆
-
奶油40 克
-
義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)320 克
-
白酒50 克
-
高湯 (牛肉或蔬菜口味)700 克
-
乾燥牛肝菌 (詳見要訣)150 克
-
番紅花1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
帕瑪森起士粉40 克
-
新鮮巴西利葉 裝飾用40 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
589 kcal /
2468 kJ
Πρωτεΐνη
21.5 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
92.7 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pepe義大利廚房
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν