
Συσκευές & Αξεσουάρ
義大利鮭魚方餃
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
雞蛋餃皮
-
蛋2 顆
-
低筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油1 茶匙
墨魚餃皮
-
粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)50 克
-
低筋麵粉 多備一些撒粉用50 克
-
墨魚汁3 大匙
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油1 茶匙
-
水 適量
內餡
-
橄欖油2 茶匙
-
新鮮鮭魚片100 克
-
黑橄欖5 克
-
瑪斯卡澎乳酪100 克
-
新鮮巴西利葉5 克
醬汁
-
橄欖油40 克
-
蒜頭 切碎2 顆
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨200 克
-
新鮮淡菜200 克
-
檸檬汁1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
657 kcal /
2751 kJ
Πρωτεΐνη
26.4 g
Λιπαρά
33.9 g
Υδατάνθρακες
62.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pepe義大利廚房
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν