義大利鮭魚方餃

義大利鮭魚方餃

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

雞蛋餃皮
  • 2 顆
  • 低筋麵粉 多備一些撒粉用
    200 克
  • 1 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
墨魚餃皮
  • 粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)
    50 克
  • 低筋麵粉 多備一些撒粉用
    50 克
  • 墨魚汁
    3 大匙
  • 1 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 適量
內餡
  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 新鮮鮭魚片
    100 克
  • 黑橄欖
    5 克
  • 瑪斯卡澎乳酪
    100 克
  • 新鮮巴西利葉
    5 克
醬汁
  • 橄欖油
    40 克
  • 蒜頭 切碎
    2 顆
  • 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨
    200 克
  • 新鮮淡菜
    200 克
  • 檸檬汁
    1 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 657 kcal / 2751 kJ
Πρωτεΐνη 26.4 g
Λιπαρά 33.9 g
Υδατάνθρακες 62.3 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων