
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tun- og avocadosalat med fermenterede løg
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ. 30 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
Fermenterede løg (mindst to dage før)
-
rødløg halverede300 g
-
vand500 g
-
salt10 g
Avokadotunsalat
-
agurk halveret på langs1
-
tun i olie eller saltlage, drænet250 g
-
eddike3 spsk
-
olivenolie3 spsk
-
avokado i terninger (ca. 2-3 cm)1
-
solsikkekerne2 spsk
-
brøndkarse3 spsk
-
basilikum, frisk kun blade3 kviste
-
mynte, frisk kun blade3 kviste
-
salt efter smag½ tsk
-
sort peber, friskkværnet efter smag½ tsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
326 kcal /
1362 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
1534 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Salater
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGrøntsagsfrittata
Καμία βαθμολογία
Små broccolitærter med bacon
Καμία βαθμολογία
Lun linsesalat med bær og spinat
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Avocadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Καμία βαθμολογία
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Καμία βαθμολογία
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία