Συσκευές & Αξεσουάρ
Macadamia and Parmesan biscuits
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
24 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
59.8 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
264.7 kJ /
63 kcal
Λιπαρά
4.8 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Everyday cooking for Thermomix families
114 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKeto crackers
1h
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Almond shortcrust pastry
35min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Pastie slice
55min
Prune and orange stuffing
10min