
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pão Italiano com biga
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
4 doses
Υλικά
Biga
-
água90 g
-
fermento de padeiro fresco1 g
-
farinha tipo 65180 g
Massa
-
farinha tipo 65150 g
-
água150 g
-
fermento de padeiro fresco2 g
-
sal6 g
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água fria300 g
Διατροφή ανά 1 dose
Θερμίδες
300.3 kcal /
1256.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
1.5 g
Υδατάνθρακες
60.1 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
588.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Padaria doce e salgada
6 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMerendas
2ωρ.
Pão de centeio e noz
1ωρ. 25 λεπτ.
Pão de hambúrguer
1ωρ. 50 λεπτ.
Pão de queijo fácil
30 λεπτ.
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioches divertidos
1ωρ.
Pão doce
3ωρ. 10 λεπτ.
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2ωρ.
Pita de falafel com molho de iogurte
12ωρ.
Pães de leite
1ωρ. 35 λεπτ.
Artisan bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pão de nozes
1ωρ. 55 λεπτ.