Σπανακόρυζο

4.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • ελαιόλαδο
    50 γρ.
  • φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε κομμάτια (3 εκ.)
    80 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    80 γρ.
  • πράσα κομμένα σε κομμάτια (3 εκ.)
    100 γρ.
  • φρέσκο σπανάκι πλυμένο χωρίς τα κοτσάνια
    400 γρ.
  • ρύζι, λευκό, μακρύκοκκο
    150 γρ.
  • νερό
    350 γρ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών
    1 κ.σ.
    1 κύβο ζωμό λαχανικών
  • χυμό λεμονιού
    30 γρ.
  • φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
    3 κ.σ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 301.9 kcal / 1263.1 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 94.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Σπανακόρυζο

Σπανακόρυζο

4.8(107)

45 λεπτ.

Ασιατικό ρύζι με αυγό και σοταρισμένα λαχανικά

Ασιατικό ρύζι με αυγό και σοταρισμένα λαχανικά

4.6(26)

45 λεπτ.

Μακαρόνια με κιμά

Μακαρόνια με κιμά

5.0(1)

40 λεπτ.

Ριζότο με γαρίδες και παρμεζάνα

Ριζότο με γαρίδες και παρμεζάνα

4.4(33)

25 λεπτ.

Σπαγγέτι καρμπονάρα

Σπαγγέτι καρμπονάρα

4.0(2)

40 λεπτ.

Φετουτσίνι με κοτόπουλο, σάλτσα ντομάτας και βασιλικό

Φετουτσίνι με κοτόπουλο, σάλτσα ντομάτας και βασιλικό

4.3(3)

1ωρ.

Ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια

Ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια

4.2(14)

30 λεπτ.

Πρασόρυζο

Πρασόρυζο

5.0(39)

35 λεπτ.

Μακαρόνια ολικής με ωμοφαγική σάλτσα ντομάτας

Μακαρόνια ολικής με ωμοφαγική σάλτσα ντομάτας

4.3(8)

30 λεπτ.

Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε

Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε

Καμία βαθμολογία

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και ελιές

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και ελιές

Καμία βαθμολογία

Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

Ταλιατέλες με κολοκυθάκια, γαρίδες και μύδια

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων