
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jajka faszerowane à la caprese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 sztuk
Υλικά
-
10 liści bazylii, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
400 g wody
-
6 jajek schłodzonych
-
1 pomidor bez skóry (ok. 170 g, patrz wskazówka)
-
125 g sera mozzarella (1 kulka), odsączonego z solanki na papierowych ręcznikach, pokrojonego na kawałki
-
5 g oliwy z oliwek
-
½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego plus dodatkowa ilość do oprószenia
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 sztukę
Νάτριο
149.7 mg
Πρωτεΐνη
5.5 g
Θερμίδες
298.6 kJ /
71.4 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

NEWSLETTER 2024
33 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνModro kapusta
45 λεπτ.
Sałatka grecka z dressingiem z serem feta
35 λεπτ.
Mini kotlety po kijowsku (de volaille)
45 λεπτ.
Sałatka z kurczaka z makaronem
1ωρ. 15 λεπτ.
Grzanki z salsą pomidorową, awokado i jajkiem na miękko
25 λεπτ.
Sałatka z rukolą i pieczarkami
30 λεπτ.
Surówka z selera na słodko
15 λεπτ.
Sałatka ziemniaczana na ciepło (z grilla)
1ωρ. 10 λεπτ.
Surówka z surowego buraka
10 λεπτ.
Warstwowa sałatka z szynką i jajkami
35 λεπτ.
Tatar
45 λεπτ.
Surówka z marchewki i pora
15 λεπτ.