Jajka faszerowane à la caprese

Jajka faszerowane à la caprese

3.8 180 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

  • liści bazylii, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
    10
  • wody
    400 g
  • jajek schłodzonych
    6
  • pomidor bez skóry (ok. 170 g, patrz wskazówka)
    1
  • sera mozzarella (1 kulka), odsączonego z solanki na papierowych ręcznikach, pokrojonego na kawałki
    125 g
  • oliwy z oliwek
    5 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, świeżo mielonego plus dodatkowa ilość do oprószenia
    2 szczypty

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 71.4 kcal / 298.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 0.8 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 149.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων