Mignardise : macarons rose-gingembre

Mignardise : macarons rose-gingembre

3.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 30 λεπτ.
2 portions

Υλικά

La ganache (à faire la veille)
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 250 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 c. à café de gingembre en poudre
  • 15 g d'eau de rose
  • 100 g de chocolat blanc
Les macarons (le jour même)
  • 75 g de sucre glace maison
  • 75 g d'amandes en poudre
  • 2 blancs d'œufs
  • 25 g d'eau
  • 75 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de colorant alimentaire rouge, en poudre ou liquide

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1229 kcal / 5130 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 79 g
Υδατάνθρακες 113.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων