
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pikle z łodyg jarmużu
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
1 słoik
Υλικά
Marynata
-
1000 g wody
-
300 g octu spirytusowego 10%
-
100 g cukru
-
30 g soli
-
300 - 400 g jarmużu tylko łodygi, pokrojone na 3-4 cm kawałki
-
20 g cebuli pokrojonej w pióra
-
10 g papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w plastry
Pikle
-
2 ząbki czosnku
-
1 łyżeczka białej gorczycy
-
½ łyżeczki kolendry, świeżej
-
2 ziarna ziela angielskiego
-
2 liście laurowe, suszone
-
10 ziaren pieprzu czarnego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Νάτριο
11814.3 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2782 kJ /
664.9 kcal
Λιπαρά
4.5 g
Φυτικές ίνες
15.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Υδατάνθρακες
141.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ZAPOMNIANE WARZYWA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKapusta czerwona na ciepło
35 Min
Buraczki na ciepło
50 Min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 Min
Surówka z marchewki i pora
15 Min
Surówka z czerwonej kapusty
15 Min
Kluski śląskie
30 Min
Marchewka z groszkiem na ciepło
20 Min
Surówka z selera na słodko
15 Min
Buraczki na ciepło na szybko
30 Min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 Min
Surówka z marchewki z chrzanem
5 Min
Surówka z surowego buraka
10 Min