Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto

Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto

4.3 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    800 g
  • di spinaci freschi lavati e asciugati
    200 g
  • di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
    8 fettine
  • di salsiccia di maiale spellata
    300 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di scalogno in quarti
    60 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di funghi champignon a fette
    100 g
  • di mirtilli rossi
    50 g
  • di vino rosso tipo Porto Ruby
    250 g
  • di scorza di arancia preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
    1 pezzo
  • dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 555.3 kcal / 2323.4 kJ
Πρωτεΐνη 25.8 g
Λιπαρά 41.6 g
Υδατάνθρακες 9.6 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.5 g
Νάτριο 1011.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων